tirsdag 18. september 2012

Webinar om snarfilm - vil du delta?

I Snarfilm-prosjektet har vi sett mye på bruk av video i en pedagogisk sammenheng. Hvordan kan video brukes til å aktivisere, motivere og engasjere studenter? Hvilke type video egner seg når? Hva skal til for å lage video? Er det like lett som å lage en powerpoint-presentasjon?

Snarfilm er et prosjekt i regi av Norgesuniversitetet, hvor HiST, HiNT og BI deltar. Vi vil gjerne dele våre erfaringer så langt i prosjektet. Kanskje du har noen erfaringer å bidra med? Derfor inviterer vi til et såkalt "webinar" om snarfilm. Et webinar er kort fortalt en nettbasert variant av et seminar/konferanse hvor vi møtes i et virtuelt rom og deler lyd, skjerm og eventuelt webkamera. Alle kan høre og se det som blir sagt, "snakke" med hverandre i chatten og eventuelt få ordet/webkamera ved ønske.
 • Tid: torsdag den 27.september kl 1300-1430. 
 • Sted: Adobe Connect, URL: https://connect.uninett.no/itfag. Velg "Enter as a guest". Det skjer ingenting før noen minutter før oppstart på datoen for webinaret.
 • Pris: Helt gratis, selvfølgelig
 • Utstyr: Du kan kjøre Adobe Connect via Flash i nettleseren, men vi anbefaler å heller installere Adobe sin plugin som gir deg en mer «smooth» opplevelse. Kjør denne testen og når du i steg 4 eventuelt får beskjed om at plugin ikke er installert, så installer den: http://na3cps.adobeconnect.com/common/help/en/support/meeting_test.htm.  
 • Antall: Maksimalt 250 deltakere. Det er ikke nødvendig med påmelding i forkant, men noter deg tid/sted i kalenderen din slik at du husker å åpne lenken https://connect.uninett.no/itfag på riktig tidspunkt. 


Agenda:
 • Hva er snarfilm?
 • Hvordan bruke video i undervisningen til å aktivisere, motivere og engasjere?
 • Tips, triks, erfaringsdeling og diskusjon. 
Velkommen skal du være! Er det noe du har spesielt lyst til at vi skal ta opp, så legg igjen en bloggkommentar.

MERK: Dersom du har lyst til å varsles om kommende webinarer, så meld deg på her: http://bit.ly/webinarepost (du kan velge ett eller flere interesseområder, typisk "sosiale medier", "data/teknologi" og "pedagogisk bruk av IKT").

2 kommentarer:

 1. Marte Kristine Lindseth27. september 2012 kl. 10:48

  Ville svært gjerne fått med meg dette, men har ikke anledning på akkurat det klokkeslettet. Blir det laget en video(!) av webinaret? Eller er det noen annen mulighet for å tak på noe av innholdet?

  SvarSlett
 2. Webinaret tas opp og en video-versjon av innholdet legges ut her på denne bloggen i ettertid. I tillegg anbefaler jeg nettstedet http://snarfilm.no som har mye resultater fra prosjektet i form av praktiske guider, tips, triks, typer video og liknende.

  SvarSlett